HomeExchange
SPEND LESS. TRAVEL MORE.
Stay for free at over 150 countries
Uz jedan od najpoznatijih portala na svijetu za razmjenu doma, HomeExchange.com, veže nas dugogodišnja uspješna suradnja proširena kroz 14 govornih područja. Među njima bi istaknuli Hrvatsku, Italiju, Njemačku, Švedsku, Norvešku, Dansku, Nizozemsku, Portugal, Brazil, Mađarsku, Tursku, Francusku, Španjolsku.... Uz HomeExchange.com korisnike ne boli glava zbog dodatnih troškova smještaja, oni uživaju u putovanju svijetom, stvaranju novih prijateljstava i razmjeni svog doma za boravak u tuđem na određeno vrijeme!

Naš zadatak tijekom kampanje SPEND LESS. TRAVEL MORE. bio je pokazati korisnicima Facebooka kako boravak tijekom putovanja može biti potpuno besplatan i da više ne moraju štedjeti cijelu godinu kako bi si osigurali smještaj u hotelima ili apartmanima. Facebook podrška kroz objave bila je upotpunjena i pričama članova o svojim zamjenama, informacijama o najpopularnijim destinacijama i detaljima kako se učlaniti.
Što smo koristili

 

FACEBOOK STRANICA

 

FACEBOOK OGLASI

 

LANDING PAGE

 

DIZAJN OGLASA

 

COPYWRITING

 

GRAFIČKI DIZAJN
Taxi Cammeo
Taxi Cammeo
10 godina Cammeo grupe
Kroz višegodišnju suradnju ostvarili smo brojne uspješne kampanje s najpopularnijim taksi prijevoznikom u Hrvatskoj, Taxi Cammeom. No, obilježavanjem 10 godina postojanja Cammeo grupe kroz integriranu kampanju na svim ključnim platformama željeli smo ispričati priču o jednom pozitivnom poslovnom uspjehu te kroz emocionalnu komponentu izgraditi još bolji i prisniji odnos s korisnicima.

Cijela kampanja obilježena je kreativnim nagradnim natječajima, billboardima, Facebook objavama i oglasima te mnogim drugim, no ne i manje bitnim, sadržajima. U svim segmentima ove kampanje pažnja je bila posvećena svakom detalju, od vizualnog do sadržajnog dijela, kako bi jedna lijepa priča bila ispričana točno onako kako je zamišljena.
Što smo koristili?

FACEBOOK STRANICA

FACEBOOK OGLASI

INSTAGRAM

YOUTUBE

DIZAJN

JUMBO PLAKAT
elgrad png
Tople boje doma
Sve za namještaj po mjeri
Elgrad, na Facebooku poznatiji pod nazivom Moj dom po mjeri, hrvatski je broj 1 za izradu namještaja po mjeri! S obzirom da je jesen idealno doba da svoj dom učinimo toplijim i udobnijim za boravak, odlučili smo, nakon mnogih uspješno odrađenih Elgrad kampanja, osmisliti i kreativnu kampanju Tople boje doma.

Cilj je bio odgovoriti na pitanje zašto je upravo Elgrad najbolji izbor za uređenje doma po mjeri tijekom jesenskog razdoblja. Odgovor smo dali sadržajem u obliku Facebook objava prilagođenih ciljanoj publici, nagradnih igara kojima nagrađujemo vjernost, akcija te Facebook oglasa. Kampanja je upotpunjena i Google AdWords oglasima na svim relevantnim portalima kojima smo privukli nove fanove jednostavnim, a zanimljivim copyjem i prepoznatljivim vizualima.
Što smo koristili?
FACEBOOK STRANICA &
FACEBOOK OGLASI

GOOGLE ADWORDS

INSTAGRAM & YOUTUBE

DIZAJN

COPYWRITING

YOUTUBE
Labud
Čarlijev Makeover
Velika nagradna igra
Labud, vodeća hrvatska kompanija u proizvodnji sredstava za čišćenje, nakon dugogodišnje uspješne poslovne suradnje, povjerila nam je kampanju ''Čarlijev Makeover''.

Cilj kampanje bilo je učvršćivanje pozicije Čarlija kao vodećeg proizvoda za pranje posuđa što je i dokazano osvajanjem nagrade za proizvod godine (2016.) po odabiru potrošača. Integrirali smo sadržaj na 7 digitalnih platformi (Facebook, Instagram, You Tube, Google, Web stranicu, radio i televiziju) kroz jedinstvene tematske objave, video klipove, reklame, Facebook i Google oglase prepoznatljivog dizajna te copy osmišljen tako da je zanimljiv i blizak ciljanoj publici. Proveli smo i nagradnu igru te omogućili prijave putem Facebooka i SMS-a.
Što smo koristili?
FACEBOOK STRANICA &
FACEBOOK OGLASI

GOOGLE ADWORDS

INSTAGRAM & YOUTUBE

DIZAJN & COPYWRITING

WEB STRANICA

RADIO & TV
pbz nekretnine png
Vile Momjan
Dani otvorenih vrata
PBZ Nekretnine pružaju cjelovit spektar usluga vezanih uz nekretnine. Zajedno smo krenuli u integriranu kampanju kroz četiri glavna kanala s jednim jasnim ciljem, a to je informirati i motivirati ciljane javnosti da posjete Vile Momjan na Danima otvorenih vrata.

Kroz ovu kampanju osvijestili smo važnost međusobne povezanosti komunikacije preko društvenih medija u svrhu informiranja i motiviranja te same komunikacije uživo u svrhu prodaje. Bazne komunikacijske aktivnosti odvijale su se putem Facebooka i web stranice uz jaku potporu Google AdWordsa i newslettera.
Što smo koristili?
FACEBOOK STRANICA &
FACEBOOK OGLASI

GOOGLE ADWORDS

INSTAGRAM & YOUTUBE

DIZAJN

COPYWRITING

NEWSLETTER
© 2018. inspiracija.com - agencija za digitalni marketing.