KARIJERA

Inspiracija.com je agencija za digitalne komunikacije koja više od 15 godina oživljava najbolje kreativne ideje koje dugotrajno povezuju korisnike s brendovima!

U potrazi smo za Digital Advertising Juniorom koji će, uz podršku mentora, kreirati, implementirati i optimizirati PPC kampanje te napredovati u samostalnog voditelja digitalnog oglašavanja na Googleu, Facebooku, Instagramu i LinkedInu!

Inspiracija.com je agencija za digitalne komunikacije koja više od 15 godina oživljava najbolje kreativne ideje koje dugotrajno povezuju korisnike s brendovima! Naš program tromjesečne studentske prakse omogućuje praktikantima na poziciji Digital Advertising Intern stjecanje potrebnih znanja i vještina uz podršku mentora te dobivanje certifikata za samostalan rad na razini Digital Advertising Juniora.

Inspiracija.com je agencija za digitalne komunikacije koja više od 15 godina oživljava najbolje kreativne ideje koje dugotrajno povezuju korisnike s brendovima! Naš program tromjesečne studentske prakse omogućuje praktikantima na poziciji Social Media Interna stjecanje potrebnih znanja i vještina uz podršku mentora te dobivanje certifikata za samostalan rad na razini Social Media Juniora.

adresa

telefon

e-mail

inspiracija.com

Lopašićeva 14

10 000 Zagreb

Hrvatska

©2020 INSPIRACIJA DIGITAL d.o.o.